Mail om FRA

Jag skrev följande till FP's samtliga riksdagsledamöter:

"Hej!

Jag vet att vi har olika partitillhörigheter, men jag hoppas du vill ta dig tid att läsa detta ändå. Regeringen vill att Riksdagen ska ändra lagen så att Försvarets radioanstalt (FRA) ska kunna ta del av alla telefon och internet trafik som passerar landets gränser, den så kallade FRA-lagen.

FRA-lagens försvarare säger att avlyssningen bara rör information som passerar Sveriges gräns. Men mycket av internettrafiken passerar gränsen, till exempel varje mail till eller från Sveriges Radio, eller Hotmail och varje sökning på Google. Alltså kommer väldigt mycket av vanliga människors aktivitet på Internet att avlyssnas.

I en rapport från Folkpartiet skriver ni "Varje individ har rätt till en egen privat sfär. Liberaler har därför genom historien tagit strid mot dem som har velat inskränka den enskildes integritet." Detta skrevs i April och nu, två månader senare vill ditt parti att du ska rösta igenom ett förslag som strider mot det du gick på val med. Våga trotsa ditt ditt parti. Våga gör det som dina väljare förväntar sig. Rösta ner FRA-lagen den 18 juni.


Med vänliga häslningar
Hampus Algotsson
Språkrör Grön Ungdom Kristianstad/Hässleholm

hampus.algotsson@mp.se
http://algotsson.blogg.se

www.gronungdom.se/kristianstad
www.ettklickforskogen.se"

Redan några timmar efter så hade en av de, som berättade att folkpartiet hade jobbat med säkerheten runt alltihop för att inget av det material som hamnar i "superdatorn" ska kunna komma ut osv. Jag nappade inte riktigt på det han skrev. Om någon är intresserad kan jag skicka mailet till er, det är lite för långt för att lägga upp här.

Stoppa FRA-lagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0