Blogga på nytt

Nu är min dator fixad och min blogg fördig, nu ska jag börja blogga igen! I fortsättningen tänker jag köra på en blogg där jag blandar politik min vardag.
Ja, vad har då hänt sedan jag bloggade sist? Det var på jullovet, så jag har gått ytterligare en halv termin på den underbara skolan C4 med min grymmt trevliga klass och jag har fått veta att det finns CS på en server i skolan så vi sitter och lanar det när vi borde jobba. Jag har blivit vald till språkrör för Grön Ungdom Kristianstad, som även har fått en ny hemsida, http://gronungdom.se/kristianstad.
UKM var det i helgen med massa skönt folk! Kl. 08:00 träffade alla vi funktionärer på konserthuset, kl 23:00 blev jag hämtad inne i stan, så det blev en lång dag men trevligt hade vi och det gick skitbra trots att vi var på konserthuset och inte på teatern som vanligt.

Nu ska jag strax till skolan och sedan är det Grön Ungdom-möte och imorgon ska jag för först gången i mitt liv vara med i en idrottsturnering, volleyboll på skolan och vi kommer äga alla andra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0