Stoppa FRA

Om en vecka går nya FRA.lagen igenom, då kommer staten kunna följa allt vi gör. Då kommer inte bara storebror se oss längre, utan även höra oss och läsa det vi skriver osv. Svenska folket verkar rätt bestämmda, höger som vänster, alla vill kunna leva sina liv utan att storebror ska gå och flåsa dem i nacken.

"Centerpartiet eftersträvar ett öppet samhälle, inte ett övervakarsamhälle där den personliga integriteten inte respekteras" står det i Centerpartiets partiprogram, ändå röstar de för FRA-lagen

"Varje individ har rätt till en egen privat sfär. Liberaler har därför genom historien tagit strid mot dem som har velat inskränka den enskildes integritet" står det i Folkpartiets partiprogram, lik väl röstar de för förslaget.

Vad är det med våra makthavare? Börjar de bli maktgalna? Sossarna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet kommer rösta mot förslaget. Alliansen röstar för det, trots att det går emot både FP's och C's partiprogram, endast 4 ledamöter kommer trotsa sitt parti och rösta emot förslaget.

Stoppa FRA-lagen

Läs mer:
Aftonbladet
Aftonbladet2
Aftonbladet3
SMP
Expressen
Metro
Sydsvenskan

Kommentarer
Postat av: daydream91

strider inte det här med att avlyssna hela sveriges conversationer och internet-aktiviteter mot sveriges grund-lag om att man inte får avlyssna och sådant...?!

2008-06-10 @ 18:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0