Ris och ros v.13

Nu lever blogg.se igen, så nu kan jag skriva här, därför kör jag ris och ros för förra veckan;

Veckans ris går till utbildningsministern Jan Björklund och hans skolpolitik. Han bara flummar runt en massa, vad menar han med ett tionde år i grundskolan? Jag har många kompisar som har gått tio år i skolan som det är, det är inget nytt. Sedan att ta bort IV är också lite tosigt med tanke på att många som redan har bra betyg går där, de vill bara höja sig lite till så att de kan komma in där de vill. Usch för folkpartiets skolpolitik!

Veckans ros Vet jag inte riktigt vem som ska få, de känns inte riktigt som att det finns någon som gjort Svergie eller världen något gott den senaste veckan... Eller jo, Grön Ungdoms språkrör har JO-anmält Migrationsverket för att de har tvångsutvisat 600 afghaner för att de påstår att det inte längre råder väpnad konflikt i Kabul. Så ros till dem och lite ris till Dan Eliasson också!

Kommentarer
Postat av: Staffan

Du är konstig

2008-04-04 @ 01:05:52
URL: http://stellansfiesta.blogg.se
Postat av: Libertil

Ja det är åt helskotta med Björklundflummet. Jag som är i huvudsak liberal, vet inte vad jag ska rösta på nuförtiden. Andra partier verkar ju följa efter! Björklund kombinerar liberalismens dåliga sidor med kommunismens. Hans drömskola skapar människor som inte kommer att kunna förvalta den frihet som de ska få när de blivit vuxna istället för nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0